Fendt 822 Vario + Krone

B (32)Op 20 april was het schitterend weer om de eerste snede gras binnen te halen. Ik ging langs bij de eerste van de twee nieuwe Krone opraapwagens van loonbedrijf Greefs uit Essen-Horendonk. De opraapwagen werd voor het eerst in werking gesteld samen met de lokale dealer Peeters Essen. Kijk snel verder voor deze primeur !B (69)Fendt 822 Vario met nieuwe Krone ZX 430GL opraapwagen.B (70)Dit waren de eerste meters voor deze nieuwe wagen.B (71)B (79)B (81)B (82)B (88)DSC_0034 Dealer ‘Peeters Essen’ kwam langs om de werking van de machine uit te leggen.DSC_0051DSC_0062DSC_0066Chauffeur Glenn die het naar zijn zin heeft met deze nieuwe machine.C (7)C (19)C (10)C (20)We sluiten deze reeks af met een kijkje op de hele combinatie. Greefs ging intussen verder aan de slag !

Dank aan ‘loonbedrijf Greefs’ , dealer ‘Peeters Essen Bvba’ en de chauffeur !

Update door Ibe Sanders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s