Trekkertrek Essen 2015 Deel II

C (59)We kijken nog een laatste keer terug naar een mooie zomerse zondag, namelijk Trekkertrek Essen. Onder een stralende zon en een aangename temperatuur toonden de diverse trekkers hun kunnen op de twee trekbanen.C (19)C (61)Cat RupstrekkersC (27)C (54)Ford 8210C (52)De 2 schovels van loonbedrijf Greefs zorgden voor een strakke baan.C (16)C (33)MF 390C (8)Kubota M135GX C (45)Fendt 716 VarioC (60)Kirovits K700C (3)C (43)En met een foto van deze brullende Case sluiten we deze tweedelige reeks af !

Dank aan de Groene Kring Esssen

Update door Ibe Sanders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s